• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • zmień

Język:

Waluta:

flaga polski  +48 881 781 725     

Dropshipping +48 661 861 461     

kontakt@torebkihurt.pl

.

Chcesz kupować hurtowo w siedzibie naszej firmy?

Zadzwoń i umów wizytę pod numerem 881 781 725


Menu

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

 

W związku ze zmianą przepisów dotyczących ochrony danych osobowych i rozpoczęciem stosowania od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) "RODO" informujemy, że:

   
1. Administratorem danych osobowych jest Handbags Importers Dawid Niedzielski z siedzibą ul. Starobrzeska 27, 49-305 Brzeg, e-mail: kontakt@torebkihurt.pl

  
2. W Handbags Importers powołany został Inspektor Ochrony Danych z którym można skontaktować się pod adresem maila kontakt@torebkihurt.pl lub pisemnie na adres siedziby firmy wskazany w punkcie 1.

  
3. Handbags Importers przetważa dane osobowe w celach:

• świadczenia usług prowadzenia konta Użytkownika na stronie www.torebkihurt.pl Podstawą prawną przetwarzania danych jest wykonanie umowy (art.6 ust.1 lit. b RODO),

• sprzedaży produktów oferowanych przez Handbags Importers. Podstawą prawną przetwarzania danych jest wykonanie umowy (art.6 ust.1 lit. b RODO),

• realizacją wysyłki zamówionych towarów. Podstawą prawną przetwarzania danych jest wykonanie umowy (art.6 ust.1 lit. b RODO),

• rozpatrzenia reklamacji, dochodzenia i obrony w razie zaistnienia wzajemnych roszczeń. Podstawą prawną przetwarzania danych jest wykonanie umowy (art.6 ust.1 lit. b RODO),

• marketingowych - podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes Handbags Importers – marketing własnych produktów. (art.6 ust.1 lit. b RODO),

• wysyłki informacji handlowej drogą elektroniczną – wyłącznie w przypadku wyrażenia zgody przez Użytkownika. Podstawą prawną przetwarzania danych jest wykonanie umowy (art.6 ust.1 lit. b RODO),


4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz nizbędne w celu realizowania zamówień oraz obsługi konta Użytkownika,

   
5. Odbiorcami danych osobowych będą:

• podmioty dostarczające i wspierające systemy teleinformatyczne Handbags Importers w celu obsługi strony www.torebkihurt.pl oraz podmioty świadczące usługi związane z bieżącą działalnością Handbags Importers

• Firmy kurierskie InPost, Poczta Polska, Paczka w Ruchu, Paczkomaty, GLS i inne w celu dostarczenia towarów do Użytkowników.

• BlueMedia S.A. - podmiot świadczący usługi płatności on-line.

• Firmy księgowe oraz kancelarie prawnicze (na podstawie podpisanych umów),

  
6. Każdej osobie, w zakresie wynikającym z przepisów prawa, przysługuje prawo do dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, a także prawo cofnięcia udzielonej zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

 
7. W przypadku wątpliwości związanych z przetwarzaniem danych osobowych każda osoba może zwrócić się do Handbags Importers z prośbą o udzielenie informacji. Niezależnie od powyższego każdemu przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

 

Powierzając nam swoje dane osobowe masz prawo wglądu do nich, prawo żądania ich aktualizacji oraz prawo żądania ich usunięcia. Dane osobowe podane przez Ciebie w koncie Klienta możesz samodzielnie edytować i usuwać (zakładka „Twoje konto”). Możesz również zwrócić się do nas z żądaniem usunięcia całego konta Klienta poprzez wysłanie stosownej prośby na adres e-mail: kontakt@torebkihurt.pl z adresu poczty elektronicznej aktualnie zarejestrowanego w Sklepie Internetowym torebkihurt.pl. Jeśli chciałbyś zrezygnować z otrzymywania newslettera to możesz to zrobić samodzielnie (zakładka „Twoje konto”, odnośnik „Newsletter”).

 Zasady bezpieczeństwa

Handbags Importers Dawid Niedzielski zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych dzięki odpowiednim środkom technicznym oraz organizacyjnym, mającym na celu zapobieżenie bezprawnemu przetwarzaniu danych oraz ich przypadkowej utracie, zniszczeniu oraz uszkodzeniu. Ponadto dokładamy szczególnej staranności, żeby informacje osobowe były:

Dla Twojego bezpieczeństwa, pamiętaj o:

  1. ustanowieniu loginu i trudnego, 8-znakowego, alfanumerycznego  hasła do Twojego konta Klienta uniemożliwiających w prosty sposób odgadnięcie ich przez osoby trzecie. W szczególności zalecamy stosowanie w haśle ciągu znaków i cyfr oraz dużych i małych liter;
  2. wylogowaniu się ze strony torebkihurt.pl po zakończonej sesji (zakończonych zakupach, dodawaniu wiadomości na forum itp.). Samo wyłączenie okna przeglądarki nie jest równoznaczne z wylogowaniem się ze strony torebkihurt.pl. Wylogowanie ze strony kontakt@torebkihurt.pl nastąpi po kliknięciu przycisku „Wyloguj”.
  3. zachowaniu loginu i hasła do konta Klienta w tajemnicy, w tym w szczególności o nieprzekazywaniu danych (loginu, hasła) jakimkolwiek osobom trzecim;
  4. korzystaniu z programów antywirusowych, w tym regularnym skanowaniu dysków w poszukiwaniu wirusów;
  5. korzystaniu ze strony i Sklepu internetowego torebkihurt.pl wyłącznie za pośrednictwem zaufanych komputerów, na których zainstalowano wyłącznie sprawdzone oprogramowanie. Korzystanie z cudzych komputerów rodzi ryzyko przechwycenia loginu, hasła lub innych danych, które podajesz;
  6. jeśli jednak korzystasz ze strony lub Sklepu internetowego torebkihurt.pl za pomocą obcego komputera, np. w kafejce internetowej, pamiętaj o tym, aby nie zapamiętywać danych na komputerze i usunąć historię przeglądanych stron. Z zapamiętanych danych może skorzystać osoba która będzie korzystała z komputera po Tobie.

Informacje techniczne

Informacje techniczne – pliki cookie

Podczas korzystania przez Ciebie ze Sklepu Internetowego torebkihurt.pl na Twoim urządzeniu końcowym (komputerze, smartfonie, tablecie itp.) zapisywane są niewielkie pliki (w szczególności tekstowe), zawierające informacje niezbędne do prawidłowego korzystania ze Sklepu Internetowego torebkihurt.pl tzw. pliki cookie. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu możliwe jest m. in. zapamiętanie danych logowania, dzięki czemu nie będziesz musiał każdorazowo wpisywać loginu i hasła, zapamiętanie towarów dodanych przez Ciebie do koszyka, czy dostosowanie treści strony do Twoich zainteresowań. Dzięki plikom cookie możliwe jest zbieranie danych statystycznych Sklepu Internetowego torebkihurt.pl, co umożliwia nam rozwijanie Sklepu zgodnie z preferencjami naszych Klientów.

Pliki cookie nie zawierają danych identyfikujących Cię, na ich podstawie nie można ustalić czyjejkolwiek tożsamości. Pliki te nie są w żaden sposób szkodliwe dla Twojego urządzenia i nie zmieniają jego ustawień ani ustawień zainstalowanego na nim oprogramowania. Odczytanie zawartości tych plików możliwe jest jedynie przez serwer, który je utworzył.

Co zrobić, jeśli nie zgadzasz się na zapisywanie plików na Twoim urządzeniu?

Najczęściej ustawienia przeglądarki domyślnie dopuszczają zapisywanie plików cookie. Jeżeli nie zgadzasz się, na zapisywanie tych plików na Twoim urządzeniu, musisz odpowiednio zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej. Zmiana może polegać na niezapisywaniu plików cookie na Twoim urządzeniu, bądź na każdorazowym informowaniu Cię o zapisaniu danego pliku na Twoim urządzeniu. Możesz również za każdym razem po wizycie w Sklepie usuwać pliki ze swojego urządzenia. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookie dostępne są w ustawieniach oraz w sekcji "Pomoc" Twojej przeglądarki internetowej. Pamiętaj jednak, że ograniczenia w stosowaniu plików cookie mogą utrudnić lub uniemożliwić korzystanie ze Sklepu.

Ustawienia przeglądarki Twojego urządzenia pozwalające na zapisywanie plików oznaczają, że wyrażasz zgodę, aby pliki te zapisywane były na Twoim urządzeniu.

Pozostałe informacje techniczne

Korzystamy również z geolokalizacji, tj. sprawdzamy, z jakiej lokalizacji (kontynentu, kraju, województwa i miejscowości) składasz zamówienie. 

Stosujemy najnowsze technologie i specjalne procedury ochrony danych osobowych. Wykorzystujemy nowoczesne mechanizmy ochrony przekazywanych danych, w tym w szczególności połączenia szyfrujące.

 

Szybki kontakt
Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać zniżki oraz informacje o promocjach i wyprzedażach.

  • Handbags Importers Poland
  • ul. Starobrzeska 27 49-305 Brzeg
  • NIP: PL 751-153-37-35
  • tel. +48 881 781 725
  • tel. +48 661 861 461
  • email: kontakt@torebkihurt.pl

torebkihurt.pl: Hurtownia Torebek Damskich - Sprawdź Nas!

X Zamknij

www.torebkihurt.pl korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji na komputerze bądź innym urządzeniu użytkownika podłączonym do sieci (w szczególności z wykorzystaniem plików cookies). Więcej o naszej polityce dotyczącej cookies dowiesz się TUTAJ.